Tjänster

Vi på Sundbybergsbyggarna står för:
Expertis, trygghet och resultat av hög kvalitet för ditt byggprojekt,
vilket gör det till en smart
investering för både små och stora projekt.

Sundbybergs Bygg & Renovering AB

Sundbybergs Bygg & Renovering AB är din pålitliga partner för bygg- och renoveringsprojekt. Med erfarenhet och expertis levererar vi högkvalitativa resultat som uppfyller dina behov. Kontakta oss idag för skräddarsydda lösningar och professionell service.
Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i hela Stockholms län. Med utbildad personal som innehar alla certifikat och intyg som krävs för att utföra en badrumsrenovering så kan du sova gott om nätterna när du anlitat oss för din badrumsrenovering i Stockholm.
Vi utför alla typer av renoveringar som kök, badrum, lägenheter och villor men vi brukar vanligtvis göra mycket Villarenoveringar i Stockholm med både ute och inne arbeten.
Stenläggning, dränering schaktning, husgrunder och betonggrunder är vi specialister på. Men en bred maskinpark och personal med lång erfarenhet så kan vi erbjuda alla typer av markarbeten i Stockholm. Vi gör jobb åt privatpersoner, företag och föreningar.

Betonggrund Stockholm

Betonggrund är en av de viktigaste delarna i alla byggnadsprojekt, oavsett om det handlar om en bostad, en företagsbyggnad eller en offentlig byggnad. En stabil och pålitlig grund är avgörande för att säkerställa att byggnaden står stadigt och håller länge. För invånare i Stockholm med omnejd är det särskilt viktigt att ha en välbyggd betonggrund.

Villarenovering Stockholm

Ge dig ut på en resa av hemmets omvandling i Stockholm med omnejd  Oavsett om du vill ge nytt liv åt din villa eller förbättra dess funktionalitet och estetik är vi din pålitliga partner för att förverkliga dina drömmar om villarenovering. Vårt team av experter är dedikerat till att leverera förstklassiga tjänster inom villarenovering som närmar sig form och funktion när vi skapar en harmonisk och bekväm bostad för dig och din familj. Låt oss föra din vision om villarenovering till liv, ett renoveringssteg i taget.

Markarbete Stockholm

Börja en resa av markomvandling i Stockholm med Markarbete Stockholm. Oavsett om du vill omforma din utomhusyta, skapa en stabil grund för byggprojekt eller ta itu med landskapsprojekt, är vi din pålitliga partner för att förverkliga dina drömmar om markarbete. Vårt team av experter är dedikerat till att leverera förstklassiga markarbetstjänster som kombinerar precision och kvalitet, vilket säkerställer att ditt projekt byggs på en stark och stabil grund. Låt oss förverkliga din vision för markarbete, ett projekt i taget.

Skjutdörrar

Upptäck den perfekta kombinationen av form och funktion med Sundbybergs Bygg & Renovering AB. Oavsett om du vill uppgradera, reparera eller underhålla dina skjutdörrar är vi här för att förvandla dina utrymmen, ett smidigt skjut i taget.

Service och Reparation

Oavsett om du behöver serva eller reparera dina befintliga eller nya installationer och utrustning, så är vi här för att säkerställa att allt fungerar smidigt och effektivt. Med vår professionella service kan du vara trygg i vetskapen om att vi tar hand om dina behov, steg för steg.

Vi finns i Sundbyberg!

Välkommen till oss på Sundbybergsbyggarna ! Vi är ett byggföretag som du kan vända dig till för att få hjälp med flera olika sorters byggrelaterade tjänster. Bland mycket annat är vi experter på husgrunder. Detsamma gäller markarbeten. Oavsett vilken typ av husgrund och/eller markarbete som du är i behov av finns vi därför här för att hjälpa dig!